De ce nu toate picioarele ajung să fie lungi. ( De Roga Alexandru – invitatul de azi )

1280px-Parental_Advisory_label.svg

Ca simplu personaj la varsta de 20 de ani la un moment dat te saturi de statutul de „vedetă” ce are „creșă de groopies” dupa el. Probabil unora asa ziși „masculi feroce” sau „alpha” le place cand o copilă, nici măcar femeie în devenire, te abordează direct cu avansuri și un dialog plin de subânțelesuri.

F: Hello!

B: Salut?!

F: Te-am mai vazut prin oraș și esti chipeș. Ai prietenă? Daca nu, ai chef să ne vedem la mine la o cafea  că ai mei nu sunt acasă.

B: …  <Și tu rămâi perplex fără să înțelegi cum ea, la o varstă nici măcar apropiată de cea a maturităț pretinde, prin gesturi, să acționeze precum o femeie>.

În urma unor discuții deloc complexe (precum cel de mai sus) presupun că acestor tip de masculi le creste egoul și mândria atunci când primesc pe tavă ceva ce nu merită sau mai mult, ceva pentru care nu au muncit.

Mie unul îmi vine să intru cu capul în pamant, deoarece generația aceasta a devenit prea dornică de „atenție” mai ales copilele de 12-16 ani. Cum să vii la o persoană de 20+  sau care nu se află în cercul tau de prieteni și să te „oferi” pe tavă, mai ales când tu nu ai nici măcar cea mai mică tangență cu el sau grupul de oameni apropiați lui. Niciodată nu stii peste cine dai și „ girl you really fucked up your life…” și atunci începe distracția.

Încerc să mă pun în pielea părinților care uită că au în grijă adolescenti hormonali, uită să păstreze legatura părinte-copil, și încet uită cât de impornantă e comunicarea. Chiar dacă copilul tau nu mai are 5 ani, tot contează cum iese îmbrăcat sau la ce vârstă începe să se machieze.

Ei bine, o fată vrea atenție însă o femeie vrea respect.

375 Total Views 1 Views Today
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *