Facebook-ul e bun!

basm-63

Toată lumea hulește rețelele de socializare și mai tot ce presupune internet, telefon, tabletă. De ce?

Acest articol se adresează persoanelor care folosesc tehnologia ca și necesitate, nu din plictiseală

Pentru că nimeni nu stă să rumege puțin problema și să vadă că individul nu intră pe facebook doar  pentru că facebook. Trăim vremuri din ce în ce mai aglomerate, în care: Am puțină treabă, te sun eu mai târziu, poate însemna  săptămâna viitoare. Tocmai de aceea cea mai simplă și  mai accesibilă modalitate de  a rămâne în contact cu viața prietenilor este prin facebook, instagram și altele.

Vă aud deja din spatele monitorului cum spuneți:  Eeee, dacă ți-e  prieten,  faci un efort, îți faci timp și îl suni.

Da, așa e de preferat, doar că odată cu aglomerarea apare și oboseala, iar oboseala cauzează și mici  scăpări ale memoriei. Dupa 12 ore  de alergat prin oraș, făcut rapoarte, vorbit cu n clienți care nu te înțeleg, o ceartă cu șeful, un toc rupt sau o pană de mașină ( după caz ) sau alte activități din cadrul vieții profesionale, ajungând acasă stors de toate puterile, creierul tău sigur îți va aduce aminte că trebuie sa continui o convorbire telefonică de acum 8 ore. Nu, creierul tău îți va spune doar : Duș, papa, somn, 10 rămase până ce trebuie sa ajungi la servici.

          Scenele astea se tot repetă zilnic.

Și să nu uităm de partea de share ( cher….prietenii știu de ce ), prin care împărtășim ce ne place cu cei dragi nouă. Deși unora le place cam prea mult să își împărtășească iubirea pe net! Fără nici o aluzie la Roga. Știe el cine.

603 Total Views 1 Views Today
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *